LMVweb

paginas web, dominios, hosting

Diseño web, tiendas on-line

www.lmvweb.com

www.lmvweb.es
www.lamaduixavermella.com

 

 

 

Si la vostra intenció és crear una botiga en línia, podem oferir-vos una gran varietat de dissenys per sectors de la prestigiosa marca PrestaShop, la solució de comerç electrònic més utilitzada al món.


Webs senzilles d’administrar, funcionals i còmodes, amb un tauler de control fàcilment comprensible, visibles en qualsevol tipus d'aparell: mòbil, tauleta...
A LMVweb us donem la solució completa al comerç en línia, triem els dissenys més adients al vostre sector, us preparem i personalitzem la botiga, donem d'alta els serveis d’allotjament i registre de dominis. Tot el que haureu de fer és afegir-hi els vostres productes i atendre les comandes.


Els administradors o propietaris de les botigues poden gaudir del contingut d'edició, poden canviar idiomes, ajustar les fotografies i exhibir els productes, tot amb gestió interna.
Podeu crear els usuaris que desitgeu amb autoritzacions específiques per a cadascun.
Podeu incloure la marca de la companyia i fer una magnifica impressió als vostres clients. Carregueu el vostre logotip des de la gestió interna i  publiqueu en les factures la icona de favorits.